Sokat költesz üzemanyagra?

Nézd meg a videót!

Az amerikai siker adalék megérkezett Európába is!

A Fuel Factor X-et több mint 25 éve használják a nagy bányász cégek üzemanyagcsökkentésére, a gépek élettartamának a meghosszabítására és a károsanyagok kibocsátásának a csökkentésére.

Most először a nagy közönség számára is elérhető!

 

Laboratóriumi Vizsgálatok

Eredmény:
Alacsonyabb Fogyasztás és Károsanyagkibocsátás

Csökkenti a fogyasztást

A hatékonyság hátterében egy 1973-as Nobel díjas kémiai felfedezés áll, így létrejött a fémorganikus kémia, ami a szerves fémvegyületek kémiája.

A fémorganikus összetevők olyan katalizátorok, amelyek segítik az üzemanyag alacsonyabb hőfokon történő robbanását, így sokkal tovább tartó és teljesebb üzemanyag égést biztosítanak. Ez növeli az üzemanyag hatékonyságát, gazdaságosságát, ezért adott mennyiségű üzemanyagból sokkal nagyobb energiát tud előállítani a motor.

Csökkenti a károsanyag kibocsátást

A ferrocénről kiderült, hogy hatékonyan csökkenti a szén elégetésekor keletkező füstöt és kén-trioxidot. Bármilyen robbanómotoros gépnek az üzemanyagába történő adagolás, a szén impregnálása vagy ferrocén hozzáadása az égőkamrához, jelentősen csökkentheti e nemkívánatos melléktermékek mennyiségét, még kis mennyiségű vegyülettel együtt is.

Tisztítja az üzemanyag rendszert

Tisztítja a befecskendezési rendszert illetve a teljes üzemanyag ellátó rendszert, így a motor a legnagyobb hatékonysággal tud működni.

Stabilizálja az üzemanyagot

A mai modern üzemanyagok hamarabb romlanak meg, miközben a régebbi autók üzemanyag rendszerét károsítják. Az FFX megvédi az üzemanyagot a bomlástól, így hosszabb élettartamot és felhasználhatóságot ad a számunkra.

Vásárlói Visszajelzések

100% Pénzvisszafizetési Garancia

A termékre 100% üres üveg garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha nem vagy elégedett az eredménnyel küld vissza nekünk az üres üveget és visszatérítjük az árát neked!

Próbáld ki a terméket még ma, hiszen nincs mit vesztened!

Gipsz Jakab

Gipsz Jakab

Tanár

Sokféle gépjármű adalékot kipróbáltam de a tapasztalatom az volt, hogy nem csinál az semmit! Felesleges pénz kidobás volt!

Amikor FUEL FACTOR X-el találkoztam, azt gondoltam, hogy ez is olyan lesz mint a többi!
DE! Megrendeltem, mert 60 napos pénzvisszafizetést garantálnak,a mivel előtte még nem találkoztam.

Kipróbáltam az FFX-et és nem hittem a szememnek amikor kiszámoltam a fogyasztást!

Már az első tankolás után 15%-al csökkentette a fogyasztást!
9 l / 100 km helyett 7,6 l/100 km-re csökkent!
A motor teljesítménye megnőtt és a motor jobban jár! HIHETETLEN!
Nem véletlen, hogy 60 napos belül vissza fizetik a pénzt annak aki nem elégedett vele! ILYEN AUTÓS NINCS!!!!

Gipsz Jakab

Gipsz Jakab

Tanár

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gipsz Jakab

Gipsz Jakab

Tanár

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gipsz Jakab

Gipsz Jakab

Tanár

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

100% Pénzvisszafizetési Garancia

A termékre üresüveg garanciát vállalunk. Mit jelent ez?

Azt jelenti, hogy ha nem vagy elégedett a tapasztalt eredménnyel, akkor 60 napon belül küld vissza nekünk az üres üveget és 100%-ban visszatérítjük az árát neked!

Próbáld ki a terméket még ma, hiszen nincs mit vesztened!

Elérhető  Csomagok

Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenk megtalálja a számára megfelelőt legyen az hétvégi autós, napi szinten közlekedő vagy éppen nagyüzemi felhasználó.
Nagyobb tételben való vásárláshoz írj nekünk és kérd egyedi ajánlatunkat.

Tetszik a termék, de még nem tudsz dönteni?

Add meg az adataidat és pár órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Laboratóriumi  Vizsgálatok Adatlapjai

ASTM D975

Az ASTM D975 a dízel üzemanyagok szabványos specifikációja. 13 tesztet és azok elfogadható határait írja le, amelyeknek a dízel üzemanyagnak teljesítenie kell.

Idaho National Laboratories Test

Az Idaho National Laboratory (INL) az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának egyik nemzeti laboratóriuma, amelyet a Battelle Energy Alliance irányít.

Logan City Test

A Logan City Test keretein belül a termék hatékonyságát különböző nehézgépek használata közben vizsgálták.

G & H Dairy Test

A G & H Dairy Test keretein belül a termék hatékonyságát traktorok használata közben vizsgálták.

Anyagbiztonsági adatlap

Az FFX teljes adatbiztonsági adatlapja innen tölthető le.

Kereskedelmi könyv

Ennek a dokumentumnak az a célja, hogy bemutassa a Fuel Factor X™-t az ipari és kereskedelmi felhasználóknak a teherszállításban, szállításban, bányászatban, építőiparban és energiatermelő iparágakban világszerte.

Gyakran Ismételt  Kérdések

 

FFX befolyásolja-e a garanciákat?

Az FFX nem változtatja meg a tankolt üzemanyag értékeit, specifikációit. Mivel ezen nem változtat, nincs hatással a garanciákra. Ettől függetlenül az MDC rendelkezik biztosítási háttérrel, ha ilyen esetre kerül sor.

Van-e speciális felhasználási, alkalmazási módja az FFXnek?

Az első 2-3 tannyi üzemanyagnál dupla adag FFXet kell használni, hogy a korábbi lerakódásokat, koszt, vizet eltávolítsa a rendszerből. Utána bőven elegendő az előírt adag. Generátorok motorjánál 3-5 dupla adaggal indítunk. Az FFX csomagolásán megtalálod a használati útmutatót.

Hogyan csökkenthetem a károsanyag kibocsátást az FFX-el?

AZ FFX-ben található fémorganikus vegyület amolyan szendvics vegyület, amelyet általában égésgyorsítóként írnak le, mindenféle üzemanyag számára. Az aktív hatóanyag csökkenti az égési gyújtás késleltetést, és segít eltávolítani a már meglévő szénrészecskéket és egyéb maradék anyagokat. Ezzel a folyamattal növeli a motor élettartalmát, csökkenti a kibocsátást és gazdaságossá teszi a tankolást.

Mi az FFX használati adagolása?

1:5000 és 1:10 000 -hez. (1 rész FFX 5000 vagy 10 000 rész üzemanyaghoz), a használt üzemanyag típustól függően. A „nehéz” üzemanyagoknál kisebb az arány a normál dízel, ethanol vagy a 83-89es oktánszámú benzinhez képest.

Segíti-e az FFX a motor kenését?

Igen, segíti a kenést. Újabb, alacsony kéntartalmú üzemanyagoknál sokszor fellép a motor „kiszáradása”, . Ez azt jelenti, hogy a bfecskendezés nem kap elég kenőanyagot. Az FFX képes a kenésre, így segíti a motor futásteljesítményét és hatékonyságát növelni, csökkentve a fenntartási költségeket.

Mi a biztosíték arra, hogy FFX nem okoz a motorban problémát?

Az FFX gyártásakor MINDEN tesztnek megfelelt, még az ASTM teszteken is gond nélkül átment (ASTM: American Society of Technology and Materials).

Milyen várható hatással lesz az FFX a fenntartási költségekre és a motor életteljesítményére?

Az FFXet arra tervezték, hogy csökkentse a víz, rozsda, szennyezőanyag és korrózió jelenlétét a teljes rendszerben. A tisztító és kenő hatásai miatt képes megvéeni az üzemanyag rendszert, a tankot, szűrőket, pumpákat, injektorokat. Érezteti a hatását a motor alkatrészeinél is, a gyűrűk, dugattyúk rendszerében, megakadályozza a letapadások felépülését, a kormosodást, ezzel hatékonyan növeli a motor életét és teljesítményét.

Mi a helyzet akkor, ha a fogyasztók nem tapasztalanak semmiféle változást az üzemanyag fogyasztásban azonnal?

Rengeteg tényező befolyásolja egy autó üzemanyag fogyasztását. Lehetséges, hogy lesznek esetek, amikor valakinek több vagy hosszabb ideig kell használnia az FFXet a motor típusától, korától, és korábbi fenntartásától függően. Az FFXnek csak az egyik hatása az üzemanyag felhasználás csökkentése, ez egy tudományos alapokon nyugvó termék, amely minden egyes alkalommal értünk dolgozik.

Kérdésed van? Írj nekünk!